Lenjeria imprimată 3D şi-a găsit loc într-o prezentare Victoria’s Secret

noiembrie 27 11:50 2013

Stire IT de ultima ora: Lenjeria imprimată 3D şi-a găsit loc într-o prezentare Victoria’s Secret

Deşi mi-aş fi dorit să ataşez , imaginea de mai jos va trebui să vă fie suficientă pentru a vedea o lenjerie .

imprimanta 3d-printed-lingerie-victoria's-secret

Recunoscut ca fiind cel mai important brand global de lenjerie intimă, Victoria’s Secret se pare că este şi o companie care se grăbeşte să adopte şi să integreze noi metode de realizare a pieselor pe care le înfăţişează în prezentările sale de modă. În acest caz, este vorba de o piesă foarte complexă de vestimentaţie, unică, imprimată 3D, ce a fost afişată în cadrul ,,defilării anuale” intitulate Victoria’s Secret Fashion Show.

Partea de design din spatele piesei de lenjerie 3D de mai sus a fost creată de arhitectul Bradley Rothenberg cu sediul în New York. Sarcina sa a fost să construiască un model 3D de manieră vestimentară în jurul conceptului de fulg de zăpadă. Rezultatul final a fost imprimat cu precizie laser folosind o poliamidă cu praf şi cristale Swarovski menită să-i dea un aspect spectaculos. Partea de imprimare a fost executată de Shapeways  a căror sarcină extrem de dificilă a implicat realizarea unui material de dimensiuni mai mari cu o structură formată exclusiv din fulgi. Până să se ajungă la rezultatul din imagine, au existat numeroase experimente şi protipuri, dintre care toate au fost iniţial montate peste scanări 3D ale modelului ce urma să poarte piesa la paradă.

Deşi utilitatea unui astfel de produs se apropie foarte tare de zero, având în vedere gradul sporit de sensibilitate al rezultatului final, creaţia nu este cu nimic mai puţin spectaculoasă. În teorie, această lenjerie 3D ar trebui să fie şi sexy, tind însă să cred că aţi avea mai multe emoţii lângă o persoană de sex feminin echipată în acest fel decât lângă una fără nici un fel de echipament…

Citeste toata stirea Lenjeria imprimată 3D şi-a găsit loc într-o prezentare Victoria’s Secret la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.