In Q3 2013 Apple a generat mai mult profit decat Samsung, Nokia, LG si Motorola la un loc


octombrie 30 20:05 2013

Stire IT din categoria Gadgets: In Q3 2013 Apple a generat mai mult profit decat Samsung, Nokia, LG si Motorola la un loc

  Desi Apple se plaseaza pe locul al doilea in topul producatorilor de smartphone-uri la nivel global, profitul operational al companiei este mult mai mare decat al principalilor sai competitori directi. Conform celor de la Associated Press,…

Acesta este un rezumat al post-ului, pentru a vedea intregul articol da click pe titlu si vei fi redirectionat catre site.
Acest e-mail este trimis o singura data pe zi, site-ul este updatat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea In Q3 2013 Apple a generat mai mult profit decat Samsung, Nokia, LG si Motorola la un loc la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.