Seful GfK, despre ce smartphone-uri cauta consumatorii si provocarea momentului in IT: „Sa aducem Internetul peste tot, indiferent ca suntem la volan sau in metrou. Si sa fie rapid”


septembrie 09 19:00 2013

Stire IT din categoria General: Seful GfK, despre ce smartphone-uri cauta consumatorii si provocarea momentului in IT: „Sa aducem Internetul peste tot, indiferent ca suntem la volan sau in metrou. Si sa fie rapid”

bdquo;Interconectivitatea este ambitia momentului , a declarat Jurgen Boyny, directorul global al GfK, intr-un interviu acordat lui George Buhnici, in cadrul targului de tehnologia IFA, care are loc zilele acestea la Berlin.. Citeste toata stirea Seful GfK, despre ce smartphone-uri cauta consumatorii si provocarea momentului in IT: „Sa aducem Internetul peste tot, indiferent ca suntem la volan sau in metrou. Si sa fie rapid” la incont.ro.

Urmareste stirile si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it & c din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.