SMS Racing – un joc care incearca sa descurajeze chat-ul la volan


august 28 13:10 2013

Stire IT de ultima ora: SMS Racing – un joc care incearca sa descurajeze chat-ul la volan

SMS Racing incearca sa atraga atentia asupra unei cauze foarte importante de accidente auto, scrisul de mesaje scurte la volan.

sms racing joc gratuit

Din momentul aparitiei telefoanelor mobile, soferii au fost tentati sa vorbeasca in timp ce conduc. Daca acea problema a fost remediata prin intermediul dispozitivelor de tip hands-free, de curand a explodat popularitatea altui fenomen care face victime printre soferi. Este vorba de scrisul de mesaje in format SMS, , , , iMessage, etc.

Desi s-au facut numeroase campanii pentru prevenirea acestui tip de comportament, un joc intitulat SMS Racing s-ar putea sa faca o treaba si mai buna pentru a atrage atentia asupra fenomenului. Realizat de Holden Link, jocul al carui trailer il puteti vedea mai jos este gratuit si poate fi descarcat de pe site-ul producatorului.

Similar cu multe alte simulatoare de condus, acest joc se diferentieaza prin cateva elemente care constituie provocarea principala pe care trebuie sa o depasiti. Practic, in timp ce conduceti in acest mediu virtual primiti SMS-uri. Sunteti obligati sa faceti in asa fel incat sa raspundeti la fiecare mesaj in termen de 10 secunde. Daca nu reusiti, automat sunteti clasificati ca fiind ,,rude” (fara maniere). Chiar daca intelegeti aluzia si va dati seama de adevaratul scop al jocului, acesta ofera o ocazie unica de a intelege repercusiunile redactarii de mesaje text din scaunul soferului.

Citeste toata stirea SMS Racing – un joc care incearca sa descurajeze chat-ul la volan la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.