Dove creaza cea mai populara reclama din toate timpurile, pe YouTube


mai 21 11:00 2013

Stire din categoria Geneneral: Dove creaza cea mai populara reclama din toate timpurile, pe YouTube

Cu recent lansata campanie Dove Real Beauty Sketches, Dove a luat prin suprindere industria si retelele de socializare.

Dove Real Beauty Sketches

Eram convins ca exista doar doua optiuni. Pentru ca o reclama sa fie cea mai populara din toate timpurile trebuie sa fie fie foarte amuzanta, fie pentru o companie din domeniul IT. Cu , Samsung sau Apple . Realitatea este cu totul alta.

Pentru a ne demonstra ca marketingul destept, eficient si de durata nu trebuie facut cu pumnul si nici nu trebuie sa discrediteze concuranta, Dove a creat un clip intitulat Real Beauty Sketches care a ajuns pe YouTube. De fapt este vorba de o campanie prin care oamenii, in special femeile, sa aiba mai multa incredere in aspectul lor fizic. Prin doua portrete realizate ,,orbeste” de catre un expert desenator cu un trecut in criminalistica, Dove a sintetizat un mesaj magic. Femeile sunt mult mai frumoase decat cred ele ca ca sunt.

Mesajul pozitiv incarcat de optimism a adus clipul de mai jos pe culmile gloriei. Dupa cei de la Dove, care au distribuit clipul pe nu mai putin de 33 de canale YouTube ale brandului diferite in 25 de limbi, acest scurt metraj de trei minute a ajuns la 114 milioane de vizualizari, in timp ce clipul de pe locul al doilea ,,Evian Roller Babies” are 111 milioane de vizualizari.

,,Campania a evocat o reactie emotionala in milioane de oameni care i-a inspirat pe acestia sa impartaseasca mesajul pozitiv cu altii” Fernando Machado, vicepresedinte Dove, a argumentat foarte frumos motivatia din spatele popularitatii filmului.

Citeste toata stirea Dove creaza cea mai populara reclama din toate timpurile, pe YouTube la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri it din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.