Digital Marketing Forum, primul eveniment pregatit de Evensys in aceasta primavara


februarie 18 09:23 2013

Comunicatii: Digital Marketing Forum, primul eveniment pregatit de Evensys in aceasta primavara

evensys Digital Marketing Forum, primul eveniment pregatit de Evensys in aceasta primavaraLa inceput de an 2013, Evensys anunta pregatirea celor mai mari evenimente de marketing digital de pe piata romaneasca. In lunile martie, aprilie si mai, promovarea si comunicarea online vor fi cele mai abordate teme.

 Pe masura ce piata de marketing avanseaza, concurenta se intensifica si consumatorii isi modifica comportamentul de consum, oamenii de marketing au nevoie mai mult ca oricand de solutii specifice, tactici probate si strategii eficiente. Ca raspuns la aceste schimbari, Evensys propune evenimentele: Digital Marketing Forum, eTravel Conference si Mobile Conference menite sa ofere brandurilor si expertilor din domeniu o imagine completa cu informatii avansate din industrie.

 Digital Marketing Forum, primul eveniment din aceasta serie, va avea loc in perioada 6-7 martie la Crowne Plaza Hotel. Timp de doua zile, participantii vor avea ocazia sa aprofundeze solutiile si tehnicile ce sustin eficienta in campaniile online. Evenimentul se va bucura si de prezenta vorbitorilor internationali, cel mai asteptat fiind Jeremy Spiller, acesta detine o experienta de peste 17 ani in domeniul digital, este trainer si consultant pentru Econsultancy, cea mai importanta platforma globala de consultanta.

Al doilea eveniment din aceasta serie, eTravel Conference, ce va avea  loc pe 11 aprilie,  la Howard Johnson Hotel este un eveniment national de comert si promovare online dedicat industriei de turism din Romania. In cadrul conferintei va fi prezenta studiul special „Cum cumpara romanii pachete turistice pe Internet” realizat de compania Marketing Research, Daedalus Millward Brown.

Cel de-al treilea eveniment din seria de primavara, Mobile Conference, va avea loc pe 16 mai la Howard Johnson Hotel. Este cel mai mare eveniment dedicat marketingului si dezvoltarilor de aplicatii in mediul mobil din Romania.  Evenimentul ofera oamenilor de marketing ocazia sa afle solutii eficiente pentru promovarea brandurilor lor si informatii utile despre consumatorii lor si activitatea acestora in mediul mobil, acesta cuprinde: Mobile Marketing Forum, Mobile Apps Meetup si Mobile Awards Romania, prima gala de premiere pentru realizarile din mediul de telefonie mobila, atat jocuri cat si aplicatii.

 Pentru mai multe detalii despre evenimente, accesati www.evensys.ro

. Citeste toata stirea Digital Marketing Forum, primul eveniment pregatit de Evensys in aceasta primavara la connect.ro.

Nu rata celelalte stiri din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.