3D Mark acum pentru PC, laptop-uri si tablete

februarie 05 16:32 2013

Stire din categoria Geneneral: 3D Mark acum pentru PC, laptop-uri si tablete

3D Mark, cel mai popular benchmark pentru sisteme de jocuri vine intr-o varianta noua, destinata tuturor dispozitivelor de pe piata. Noul test sintetic nu mai poarta vreun sufix si este distributit prin magazinele fiecarei platforme pe care va rula.

3D Mark 2013

Momentan 3D Mark este disponibil doar pentru PC-uri si poate fi descarcat din magazinul Futuremark si de pe Steam, insa in curand va veni si cu suport pentru tablete. Variantele pentru Windows RT, Android si iOS vor fi disponibile “in curand” si vor oferi rezultate care vor putea fi comparate intre platforme. Nu stiu cat de veridice vor fi rezultatele in termeni de performanta bruta, intrucat SDK-ul fiecarui sistem de operare foloseste alt limbaj de programare pentru realizarea aplicatiilor, iar resursele sunt gestionate diferit pentru fiecare in parte.

Varianta pentru desktop include trei teste: Ice Storm, Cloud Gate si Fire Strike. Primul este destinat platformelor mobile si PC-urilor “entry-level”, Cloud Gate este pentru PC-uri “de casa” si notebook-uri, in timp ce Fire Strike este testul cu adevarat pretentios, care va ingenunchia cele mai puternice sisteme. Iata si testele in actiune in noul trailer de anunt:

The post 3D Mark acum pentru PC, laptop-uri si tablete appeared first on Playtech.ro.

. Citeste toata stirea 3D Mark acum pentru PC, laptop-uri si tablete la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.