TaxiQ: Aplicaţie pentru cei din Bucureşti ce călătoresc cu taxiul


octombrie 01 15:00 2012

Comunicatii: TaxiQ: Aplicaţie pentru cei din Bucureşti ce călătoresc cu taxiul

taxiq 200x300 TaxiQ: Aplicaţie pentru cei din Bucureşti ce călătoresc cu taxiulAplicaţia gratuită TaxiQ, ce permite comandarea rapidă a unui taxi oriunde în Bucureşti, e disponibilă acum pentru utilizatorii terminalelor cu sistemul de operare Android şi iOS.

Serviciul TaxiQ este foarte usor de folosit, atat pentru clientii de taxi cat si pentru taximetristi. In plus, taximetristii beneficiaza de un terminal smartphone dedicat pentru preluarea comenzilor, o premiera pentru Romania.

Dupa inregistrarea initiala in aplicatie, clientul este automat localizat prin intermediul senzorului GPS al smartphone-ului si vede imediat taxiurile disponibile din jurul sau, localizate la randul lor prin GPS.  Apoi folosind butonul “Search TaxiQ” lanseaza cautarea soferilor disponibili si poate alege din lista celor mai apropiate taxiuri.

Prin TaxiQ clientii pot comanda direct taxiul direct la sofer, in functie de apropierea acestora fata de locul din care acestia fac comanda.

Utilizatorul alege singur taxiul pe care vrea sa il apeleze, pe baza informatiilor afisate: identitatea soferului (nume si fotografie), distanta la care se afla masina, tariful precum si compania de taxi de care apartine.  La acestea se adauga ratingul fiecarui sofer, ce reprezinta media experientelor altor utilizatori TaxiQ.

Sunt semnalizate in TaxiQ si dotarile fiecarei masini precum aerul conditionat, spatiul extins pentru bagaje sau disponibilitatea de a transporta si animale de companie.

In momentul alegerii unui taxi prin TaxiQ, clientul primeste in maxim 45 de secunde raspunsul privind preluarea comenzii si durata in care taxiul poate ajunge. In momentul in care amandoi accepta cursa, taxiul porneste spre adresa specificata de client pentru a-l duce catre destinatie.

Daca are nevoie, clientul are si optiunea de a-l suna pe soferul ales iar la finalul cursei TaxiQ invita toti clientii sa ofere un rating si un review experientei cu soferul respectiv.

TaxiQ este prima aplicatie independenta de comenzi de taxi din Romania cu o infrastructura proprie de terminale smartphone pentru soferii de taxi. TaxiQ permite oricarui taximetrist, independent sau angajat dar si companiilor de taxi un sistem alternativ de comanda pentru cresterea numarului de curse.

In acest moment, aproape 100 de taxiuri din Bucuresti au terminale dedicate TaxiQ prin care preiau comenzi, iar numarul acestora  va creste in perioada urmatoare, TaxiQ intentionand sa acopere pana la 10% din taxiurile cu licenta care deservesc Bucurestiul, adica 1.000 de masini.

. Citeste toata stirea TaxiQ: Aplicaţie pentru cei din Bucureşti ce călătoresc cu taxiul la connect.ro.

Nu rata celelalte stiri din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.