Cisco a cauzat o mare parte din scandalul cu Huawei si ZTE

octombrie 12 12:40 2012

Stire din categoria Geneneral: Cisco a cauzat o mare parte din scandalul cu Huawei si ZTE

Pentru ca devenise evident ca investigatiile recente si problemele cu ZTE si Huawei au aparut in ultima perioada fara nici un motiv, Washington Post a decis sa investigheze sursa acestui scandal international.

Huawei Cisco Building

Definirea companiilor ZTE si Huawei ca niste pericole pentru siguranta nationala se pare ca a venit de la Cisco. Acestia din urma isi educau echipele de distributie prin intermediul unor materiale de promovare sa mizeze pe asocierea dintre Huawei, Partidul Comunist din China si Armata de Eliberare a poporului.

Prezentarea de 7 pagini intitulata Huawei si Siguranta Nationala avea un singur scop: descurajarea clientilor de a cumpara echipamente de retelistica produse de Huawei. ,,Frica de Huawei se raspandeste global, indiferent de faptul ca se neaga acest lucru. Huawei inca se chinuie sa-si rupa legaturile cu Armata de Eliberare a Popurului si Guvernul Chinez.” – acest este doar un exemplu al materialului propagandist pe care trebuiau sa-l invete angajati Cisco care lucrau in vanzari.

Surse care au preferat sa-si pastreze anonimatul au confirmat ca alte companii americane care fac bani din tehnologie de infrastructura retelistica au implementat practici similare de vanzari. In plus, un grup format din companii americane precum Cisco a facut lobby la Washington pentru a fi declansate investigatiile anti-Huawei si ZTE. Avand in vedere ca astfel de practici de concurenta neloiala  pot fi percepute de un ochi neantrenat si ca manifestari patriotice exista toate sansele ca valul de ura sa continue.

Nici macar nu are vreo relevanta ca un membru al cabinetului chinez a negat orice legaturi ilicite pe care incearca sa le imagineze SUA.

. Citeste toata stirea Cisco a cauzat o mare parte din scandalul cu Huawei si ZTE la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories:
citeste mai multe stiri

Alte stiri din presa online din Romania

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.