Microsoft permite upgrade-ul gratuit la noua versiune de Office 2013

septembrie 13 11:40 2012

Stire din categoria Geneneral: Microsoft permite upgrade-ul gratuit la noua versiune de Office 2013

In cateva saptamani va incepe un program de upgrade gratuit la Office 2013, destinat celor care vor cumpara o licenta de Office 2010 incepand cu luna octombrie a acestui an.

Microsoft-Office-2013

Data de 19 octombrie este cea mai posibila pentru declansarea unui nou program Microsoft. Cu o saptamana inainte de lansarea noul Windows 8, compania din Redmond a decis ca utilizatorii care vor cumpara o licenta de Office 2010 vor primi un upgrade gratuit la o licenta de Office 2013 in momentul in care acesta din urma va fi disponibil.

Cu toate ca nu avem informatii clare legate de momentul lansarii noului Office de la Microsoft, au fost scapate cateva zvonuri pe internet. Versiunea RTM a pachetului Office va fi disponibila incepand cu luna noiembrie a acestui an in timp ce la inceputul lui 2013 si utilizatorii obisnuiti vor putea pune mana pe o versiune finala a aplicatiilor de editare. In cazul in care pornim de la regula exemplului, trecerea de la Office 2007 la Office 2010 a venit cu o portita de 7 luni, perioada in care cei care-si cumparau o licenta de Office 2007 benefeciau de upgrade gratuit.

La capitolul detalii, utilizatorii de Ofiice 2010 Home & Student sau Home & Business 2010 vor primi la alegere un abonament la Office 365 Home Premium sau o versiune echivalenta de sine statatoare de Office 2013. O licenta de Office University 2010 va fi inlocuita cu o licenta de Office 365 University. Nici utilizatorii de Office for Mac  nu vor fi neglijati, acestia din urma primind un abonamet gratuit la Office 365 Home Premium.

Ramane acum sa mai asteptam data finala a initierii programului pentru a ne lamuri daca zvonurile au fost sau nu corecte.

. Citeste toata stirea Microsoft permite upgrade-ul gratuit la noua versiune de Office 2013 la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.