Sony lansează nouă gamă de playere Walkman


iulie 25 14:20 2012

Noua gamă de playere MP3 audio şi video Walkman® de la Sony include cele mai subţiri modele Walkman® produse vreodată. Cu o grosime de doar 7 mm, noile serii S770BT şi E570/470 sunt uşor de strecurat în cele mai mici spaţii din geantă sau în buzunar. Cu o durată de funcţionare de până la 36 de ore la o singură încărcare a dispozitivului, poţi fi sigur că nu rămâi fără baterie pe durata călătoriilor lungi. Şi dacă eşti în căutarea experienţei audio absolute, Seria Walkman® F800 te introduce într-o lume captivantă a sunetelor hi-fi, alături de care te vei bucura de conectivitatea Wi-Fi şi aplicaţii preinstalate.

 

Walkman® permite transferul de muzică, fotografii, clipuri video, podcast-uri şi liste de redare de pe iTunes (doar conţinut non-DRM) sau Windows Explorer® prin drag-and-drop. Acestă funcţie va fi la îndemâna utilizatorilor care îşi doresc să se bucure de propria colecţie de melodii oriunde s-ar afla.

 

Walkman® Seria F800

Bucură-te în drumurile tale zilnice de o experienţă de divertisment extremă. Rulând pe platforma Android™ 4.0 („Ice Cream Sandwich”), seria Walkman® F800 îţi permite să accesezi o gamă generoasă de aplicaţii preinstalate, de la e-mail la hărţi şi galerii media. Conectează-te wireless prin Wi-Fi sau Bluetooth® şi poţi descărca şi mai multă muzică de pe Google Play™. Interacţiunea cu aplicaţiile, colecţia media şi jocurile disponibile este o plăcere datorită ecranului multi-touch generos de 8,9 cm/3,5 inci şi puterii de procesare mărite pentru răspunsuri rapide.

 

Te poţi bucura de un bass puternic şi sunete înalte clare datorită  amplificatorului digital S-Master MX şi celor cinci tehnologii Clear Audio încorporate. Poţi chiar să împărtăşeşti muzica preferată cu cei din jur datorită sistemului de boxe xLOUD® care reduc distorsionările şi întreruperile neplăcute.

 

Walkman® Seria S770BT

Disponibilă împreună cu setul asortat de căşti intraauriculare Bluetooth®, Seria Walkman® S770BT îţi permite să asculţi melodiile preferate fără să te încurci în fire. Chiar şi în momentele în care Walkman-ul® se află într-un buzunar sau în geantă, este uşor să ajustezi volumul sau să treci peste anumite piese cu ajutorul butoanelor localizate pe căşti.

 

Acasă sau în mişcare, Seria Walkman® S770BT poate transmite semnal audio de înaltă calitate către alte dispozitive compatibile cu Bluetooth®, precum docuri pentru boxe, sisteme home audio sau sistemul audio din maşina personală.

 

Walkman® Seria E570

Intră într-o lume a muzicii pure, fără întreruperi, atunci când eşti în drum spre facultate sau te relaxezi acasă. Seria Walkman® E570 poate reduce zgomotul de fond cu până la 98%4 datorită combinaţiei unice dintre tehnologia încoporată de estompare digitală a zgomotului şi căştile de înaltă calitate care anulează zgomotul, accesorii furnizate împreună cu produsul.

 

Walkman® Seria E470

Noua serie Walkman® E470 a fost proiectată pentru a îmbina perfect sunetul clar, cu un bass puternic, într-un design colorat şi subţire. Dispozitivele dispun de funcţii de divertisment pentru a da tonul petrecerii, precum modul Karaoke şi afişarea versurilor sincronizate cu melodia. O noutate a Walkman-ului® este gama de jocuri de care te poţi bucura pe ecranul LCD de 5,1 cm/2 inci, în timp ce asculţi muzică.

 

Este disponibil de asemenea şi Walkman-ul® E473K care include un doc cu design atractiv pentru boxele portabile, ideal pentru a reda muzica la un volum ridicat, fie că te afli în interiorul locuinţei sau te relaxezi cu prietenii în gradină. Alimentat de la bateria internă a MP3 player-ului, docul oferă un sunet energic cu un bas puternic, fiind în acelaşi timp suficient de mic pentru a-l lua cu tine oriunde.

Noua gamă de playere MP3 audio şi video Walkman® de la Sony vor fi disponibile în Romania începând cu luna august 2012.

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.