Laptop-urile Acer Aspire


aprilie 21 08:44 2012

Seria Aspire ofera o gama diversa de notebook-uri care va ofera performanta, grafica si instrumente de comunicare care va ajuta sa intensificati divertismentul digital sau care sa completeze sarcinile Dvs. zilnice de calcul si sa va mentina in contact cu toti cei cunoscuti, chiar daca sunteti acasa sau in deplasare.

Performanta si putere
Cu abundenta de aplicatii multimedia intensive grafic si aplicatii de partajare disponibile astazi, rularea cu usurinta a multitaskingului este mai importanta decat oricand inainte. Avand in vedere acest lucru, laptop-urile Aspire incorporeaza procesoarele si memoriile cele mai rapide de astazi, astfel incat sistemul Dumneavoastra va rula intotdeauna eficient. Aceasta serie ofera de asemenea, spatiu amplu de stocare pentru toate fisierele multimedia pe care ati putea dori sa le pastrati.

Elemente grafice fantastice
Ecrane de inalta rezolutie intr-o varietate de dimensiuni prezinta imagini superbe cu ajutorul graficii de cea mai buna calitate. Filme, video pe Internet, imagini si mai mult stralucire pe notebook-urile Aspire, in timp ce conectivitatea HDMI® extinde spectacolul catre ecrane mai mari. Un optic Blu-Ray Disc™ ruleaza cele mai recente filme cu adevarata precizie si sunetul surround Dolby® optimizat livreaza trambite acustica de calitate.

Cele mai noi instrumente de comunicare
Navigati pe Internet si stati in contact cu prietenii Dvs., cu conectivitate fiabila, de inalta viteza prin Ethernet, Wi-Fi® sau 3G. Intrati in chat-uri video folosind camera web de calitate a Aspire. in plus, Bluetooth® permite partajarea rapida, pe raza scurta iar cele mai recente interfetele va conecteaza la dispozitive externe pentru transfer rapid de date.

Superb Aspire design
Notebook-urile din seria Aspire sunt atractive, ergonomice si durabile. Cu un profil subtire, accent estetic elegant si culori atragatoare se poate controla usor. O varietate de materiale ecologice si texturi incantatoare confera seriei Aspire un aspect solid si de unicitate.

Vezi preturile la Laptop-urile Acer

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.