Unit 13 aterizează pe PlayStation Vita

martie 09 13:00 2012

 Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) anunță disponibilitatea în magazine a jocului Unit 13™, un third-person shooter cu subiect militar, dezvoltat în mod exclusiv pentru PlayStation®Vita (PS Vita) de Zipper Interactive.

 

În cadrul Unit 13™, jucătorii îmbracă uniforma unei grupări militare anti-teroriste, care are un singur obiectiv – îndeplinirea misiunii cu orice preț. Misiunile gravitează în jurul unor subiecte de actualitate mondială, oferind o experiență de joc inspirată din realitate.

 

Unit 13™ profită de toate funcțiile de control și posibilitățile de conectare oferite de PS Vita. Folosirea celor două stick-uri analog oferă pe noua platformă mobilă o experiență  de shooter autentic, în timp ce tehnologia SIXAXIS combină avantajele oferite de ecranul tactil și touchpad, pentru a oferi un gameplay captivant.

 

Folosirea conectivității 3G a PS Vita este una dintre caracteristicile speciale ale Unit 13™, oferind provocări noi și metode de interacționare nemaiîntâlnite în cadrul genului.

 

Misiunile sunt concise, intense și non-lineare, permițând o varietate extinsă de abordări în funcție de stilul preferat al fiecărui jucător. Combinat cu un sistem de evaluare de cinci stele, fiecare misiune are un grad ridicat de rejucabilitate. Conexiunea 3G permite accesul mobil la online leader boards, pentru a-ți putea compara rezultatele cu cele ale prietenilor din PSN sau orice alt jucător, din zona ta ori din lume. În momentul în care un prieten obține un scor mai bun ești anunțat instant prin 3G.

 

O conexiune permanentă este necesară și pentru a putea obține misiuni de tip High Value Target (HVT), acestea fiind disponibile doar pentru o perioadă limitată de timp. Jucătorii pot profita de conexiunea 3G pentru accesa aceste misiuni oricând și oriunde. Odată terminate, misiunile HVT pot fi transmise jucătorilor din zonă sau prietenilor de pe PSN.

 

Înplus, zi de zi, jucătorii vor primi un Mission of the Day, livrat direct pe consola lor prin intermediul conexiunii 3G. La fel ca misiunile standard din joc, acestea vor reprezenta o provocare tactică pentru jucători, care vor concura pentru a obține cele mai bune scoruri de pe online leader board.

 

Cu o varietate de opțiuni de conectivitate, PS Vita reprezintă o experiență captivantă și completă, atât versiunea 3G, cât și cea Wi-Fi, oferind utilizatorilor posibilitatea de a fi conectați constant la lumea PlayStation și cu prietenii virtuali, prin intermediul jocurilor și aplicațiilor de acces la rețelele sociale.

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.