• Digi crește tarifele la servicii vineri, 11 ianuarie 2019, 11:03

  Potrivit unui comunicat media, Digi | RCS & RD, a luat măsura de a ajusta tarifele la servicii. Astfel: „Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacţiona la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar și după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive.

  În cazul în care nu sunteţi de acord cu oricare dintre aceste modificări, aveţi dreptul de a renunţa la respectivul/respectivele servicii în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata vreunei penalităţi sau despăgubiri.”

  Ofertă urbanOfertă rural

  The post Digi crește tarifele la servicii appeared first on Revista connect Romania.

 • ANCOM: veniturile pieței de servicii de comunicații electronice au scăzut cu 5% vineri, 14 decembrie 2018, 10:22

  Potrivit ANCOM, veniturile generate de furnizarea serviciilor de comunicații electronice au fost în valoare de 8 miliarde de lei în primul semestru al acestui an. Veniturile generate de furnizarea serviciilor de internet fix și mobil au crescut în această perioadă cu 3% și au ajuns să reprezinte 31% din totalul veniturilor pieței. Cu toate că înregistrează o scădere cu 6%, veniturile generate de furnizarea serviciilor de telefonie mobilă continuă să aibă cea mai mare pondere în venituri, de 37%, în timp ce veniturile pieței de telefonie fixă și furnizarea programelor de retransmisie TV reprezintă câte 11% din totalul pieței. Exprimate în euro, veniturile totale au fost de aproximativ 1,7 miliarde euro, înregistrând o scădere cu 5%.

  Venitul lunar per locuitor obținut din furnizarea de rețele și servicii de comunicații electronice a fost de 66,3 lei. Din acesta, 24,7 lei reprezintă venitul lunar per locuitor obținut din furnizarea de servicii de telefonie mobilă, 20,6 lei cel obținut din furnizarea serviciilor de acces la internetul fix și mobil, și 7,6 lei și, respectiv, 7,5 lei, veniturile obținute din furnizarea telefoniei fixe și a serviciilor de retransmisie TV.

   

  The post ANCOM: veniturile pieței de servicii de comunicații electronice au scăzut cu 5% appeared first on Revista connect Romania.