• Platforma de gaming GeForce Now are o nouă interfață vineri, 20 septembrie 2019, 11:44

  Noua interfață este construită pe principiul simplității și customizării. Jocurile momentului vor fi promovate în continuare, însă portofoliul de jocuri va fi prioritizată în bara de căutare. Utilizatorii pot căuta jocul, să dea click pe +LIBRARY pentru a-l adăuga în listă, apoi îl vor putea juca. Portofoliul de jocuri va fi mai ușor de gestionat și de identificat, indiferent de dispozitiful pe care este folosită platforma GeForce Now. De asemenea, au fost îmbunătățite capabilitățile de căutare integrate în aplicație, pentru a face față unor căutări mai complexe. Dacă ești în căutarea unui joc post-apocaliptic cu pisicuțe îmbrăcate în pulovere, s-ar putea să îl găsești pe platformă… Mai sunt disponibile detalii precum liste de jocuri care necesită controller, liste de jocuri dezvoltate de echipe indie și multe altele. Membrii GeForce NOW pot experimenta noutățile restartând aplicația sau descărcând update-ul.

  The post Platforma de gaming GeForce Now are o nouă interfață appeared first on Revista connect Romania.

 • Storm Area 21 – acțiunea în teren a început, urmărește live viralul verii vineri, 20 septembrie 2019, 10:12

  Este puțin peste ora 13 la noi, în timp ce peste Ocean, în Nevada acțiunea Storm Area 51 inițiață pe Facebook cu denumirea completă – Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us și promovată intens pe canalele social media prinde viață. Totul a pornit în glumă, însă după ce puțin peste1,5 milioane de fani și-au anunțat participarea la eveniment, autoritățile au arestat deja în urmă cu câteva zile doi participanți. Acest fapt nu i-a oprit, iar acțiunea Storm Area 51 poate fi urmărită live aici:

  Printre miile de sugestii privind modul în care participanții trebuie să pătrunde în Area 51, merită reținută și harta de mai joi, în care participanții sunt împățiți în grupuri de acțiunea în funcție de zodie. De reținut și faptul că va avea loc și un concert.

   

  The post Storm Area 21 – acțiunea în teren a început, urmărește live viralul verii appeared first on Revista connect Romania.