• joi, 3 decembrie 2020, 10:44Ubisoft lansează un joc inspirat din mitologia greacă, care este dezvoltat și în studioul din București

  Ubisoft a lansat Immortals Fenyx Rising, un nou titlu de tip open-world care îmbină elemente de acțiune, conflict și povești inspirate de mitologia greacă.

  Ubisoft București a dezvoltat aspecte care au impact la nivelul întregii experiențe de joc, de la mecanici de gameplay, personaje și abilități, sisteme de luptă, până la antagonistul Typhon și elemente din lumea jocului, cum ar fi apa.

  Immortals Fenyx Rising îl are ca protagonist pe Fenyx, un semizeu înaripat a cărui misiune este să îi salveze pe zeii Greciei antice de la un destin sumbru.

  Folosindu-și abilitățile speciale, acesta luptă cu o serie de creaturi mitologice precum minotaurul, ciclopul sau cerberul, celebrul câine cu trei capete, dar și cu alți adversari, inclusiv cu Typhon, unul dintre cei mai puternici titani din mitologia greacă. Toate aceste personaje negative au fost aduse la viață cu ajutorul echipei de dezvoltare din România, care a lucrat la animații, la abilități, dar și la sistemul de luptă.

  Immortals Fenyx Rising aduce în portofoliul Ubisoft un titlu cu un stil artistic aparte și o poveste spusă cu mult umor de către cei 2 naratori: Zeus și Prometeu. De asemenea, experiența de joc este îmbogățită prin includerea unor probleme de logică pe care gamerii trebuie să le rezolve.

  Jocul, dezvoltat parțial în cadrul Ubisoft București

  Studioul din București a contribuit atât la realizarea mecanicilor folosite pentru descifrarea puzzle-urilor, cât și la anumite abilități speciale ale personajului principal. Pe măsură ce avansează, jucătorii îl vor putea face pe Fenyx mai puternic și astfel își vor continua progresul în cadrul celei mai noi producții Ubisoft.

  La asigurarea calității jocului au contribuit peste 70 de specialiști ai studioului local, care au fost implicați în testarea funcționalității pe consolele curente, dar și pe cele din generația nou-lansată. Immortals Fenyx Rising este parțial dezvoltat de Ubisoft București alături de studiourile Ubisoft din Quebec, Montreal, Singapore, Chengdu, Montpellier, Kyiv, Shanghai și Pune.

  Jocul se lansează pe 3 decembrie pe platformele Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch și PC. Mai multe informații despre Immortals Fenyx Rising sunt disponibile aici

  The post Ubisoft lansează un joc inspirat din mitologia greacă, care este dezvoltat și în studioul din București appeared first on Revista connect Romania.

 • joi, 3 decembrie 2020, 10:31OnePlus va organiza un concert online interactiv pus în scenă cu ajutorul telefoanelor sale

  OnePlus a anunțat The Phone Dome Concert, un eveniment interactiv, alimentat de dispozitivele OnePlus, care va fi găzduit în Danemarca și transmis în direct pe rețelele sociale OnePlus pe 4 decembrie, la ora 20:00.

  Într-un an în care conexiunile interumane au suferit cel mai mult, OnePlus a vrut să transforme o provocare într-o oportunitate, profitând de tehnologie pentru a-și surprinde comunitatea cu o experiență unică de divertisment interactiv.

  OnePlus construiește o instalație pentru livestream creată din 50 de telefoane OnePlus, iar oricine din întreaga lume se va putea alătura acestui eveniment condus de Mads Langer, artistul care va fi pionierul acestei experiențe aduse la viață prin tehnologia OnePlus.

  Concertul interactiv în timp real va fi transmis în întregime pe dispozitivele OnePlus, asigurând un conținut video de înaltă calitate. Concertul va fi transmis în direct gratuit pe contul de Instagram al OnePlus și pe canalul YouTube al lui Mads Langer.

   

  The post OnePlus va organiza un concert online interactiv pus în scenă cu ajutorul telefoanelor sale appeared first on Revista connect Romania.