Ted Lasso și AFC Richmond ajung în FIFA 23


septembrie 21 20:31 2022

Stire IT din Comunicatii: Ted Lasso și AFC Richmond ajung în FIFA 23

Dacă nu te-au cucerit încă noutățile de gameplay ca Power Shot și Power Tackle sau nu mai ești atras de modurile clasice, EA a anunțat astăzi un motiv perfect pentru a fi entuziasmat de noul FIFA 23. Ted Lasso, antrenorul din serialul cu același nume, disponibil pe Apple TV+, și produs și distribuit de Warner Bros., va ajunge în cel mai nou titlu EA Sports. Nu doar atât, dar și echipa sa, AFC Richmond, va fi disponibilă în joc. Vei putea astfel intra în rolul lui Roy Kent și al colegilor săi în mai multe moduri de joc, inclusiv Career Mode, Kickoff, Online Friendlies și Online Seasons.

În FIFA 23 vor fi prezente și echipamentele lui AFC Richmond, tifos, manager items și alte tipuri de conținut, care vor putea fi deblocate atât în FIFA Ultimate Team, cât și în Pro Clubs.

În ceea ce-l privește pe Ted Lasso, vei putea intra în pielea manager-ului interpretat de Jason Sudeikis pentru a prelua controlul lui AFC Richmond sau al oricărei alte echipe din lume. De asemenea, orice alt manager, inclusiv unul creat de tine, va putea conduce AFC Richmond spre glorie, și vei putea adăuga lotului care îi include pe Jamie Tartt, Sam Obisanya sau Dani Rojas (nu cel din Far Cry 6) și propriul tău jucător.

The post Ted Lasso și AFC Richmond ajung în FIFA 23 appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.