Polaroid pivotează spre muzică cu boxe Bluetooth, lansând 4 modele portabile


septembrie 22 06:18 2022

Stire IT din Comunicatii: Polaroid pivotează spre muzică cu boxe Bluetooth, lansând 4 modele portabile

Polaroid, ca şi Kodak evoluează dincolo de zona foto şi acum intră într-un nou segment. A pivotat spre boxe Bluetooth, lansând nu mai puţin de 4 modele. Polaroid este activă din 1948 şi a redefinit ceea ce înţelegem prin fotografia instant.

La început de mileniu găseam o umbră a fostei companii, care a depus actele pentru faliment în 2001 şi în 2008. Până la urmă compania originală a cumpărat brandul Polaroid înapoi şi a început să vândă camere Polaroid clasice pentru pasionaţi. Compania a reuşit să treacă peste momentele grele şi acum a găsit succesul din nou. Camere ca Polaroid Now, Polaroid Now+ şi Polaroid Go s-au vândut binişor. Ei bine, acum există şi boxe Bluetooth Polaroid.

Primele boxe Bluetooth ale companiei sunt Polaroid P1 şi Polaroid P2. P1 este modelul mai mic şi vine cu un output de 10 Watt şi drivere de 45 mm. Are baterie de 2000 mAh şi autonomie de 10 ore. Se încarcă în 2 ore. Are certificare IPX5 şi vine cu port USB-C. Costă 59.99 dolari.

Polaroid P2 e mai mare, are drivere de 47 mm, radiator pasiv de 60 mm pentru frecvenţe mai joase. Are baterie de 2500 mAh, autonomie de 15 ore şi se poate controla de pe o aplicaţie. Costă 129.99 dolari.

Au sosit şi Polaroid P3 şi P4. Primul are drivere duale de 2.5 inch, un tweeter de 1 inch şi radiatoare pasive duale de 74 mm. Designul e inspirat de un boombox, avem şi baterie de 2500 mAh şi autonomie de 15 ore. Costă 189.99 dolari.

Polaroid P4 Music Player este cel mai mare nou model, cu drivere duale de 1 inch, plus un driver singular de 4 inch. Are baterie de 4000 mAh cu autonomie de 15 ore. Are şi un display LED frontal şi costă 289.99 dolari.

Polaroid a mai anunţat şi o aplicaţie Polaroid Music, care e o platformă stil Pandora, de tip radio şi descoperire de muzică.

The post Polaroid pivotează spre muzică cu boxe Bluetooth, lansând 4 modele portabile appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.