Amazon lansează o nouă generaţie de tablete Fire HD 8, cu procesoare mai rapide


septembrie 22 06:11 2022

Stire IT din Comunicatii: Amazon lansează o nouă generaţie de tablete Fire HD 8, cu procesoare mai rapide

După ce a lansat un nou Kindle cu câteva săptămâni în urmă, acum Amazon ne oferă o nouă generaţie de tablete Fire HD 8. Seria include 3 noi variante de tablete şi vine cu un design mai subţire şi uşor. Procesoarele sunt cu 30% mai rapide şi primim extra stocare.

O altă noutate este tap to Alexa, o funcţie care le permite utilizatorilor să interacţioneze cu asistentul digital fără comenzi vocale. Un icon dedicat deschide câteva comenzi precum setarea unei alarme, timer sau solicitarea de detalii despre vreme. Ecranele rămân de 8 inch şi rezoluţia rămâne modestă: 1024 x 600 pixeli. Muchiile ecranului sunt groase, iar versiunea standard Fire HD 8 şi cea Kids Edition vin cu 2 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare.

Există şi slot microSD la bord. Terminalele au două camere de 2 MP, una în faţă şi una în spate. Fire HD 8 Kids Edition are o husă rezistentă la şocuri şi o garanţie pe 2 ani, care va scăpa de orice griji, plus un abonament pe un an la Amazon Kids Plus.

Cel mai puternic model este Amazon Fire HD 8 Plus, cu 3 GB RAM şi o cameră de 5 megapixeli. Are şi încărcare mai rapidă pe fir, la 15W, dar şi suport pentru încărcare wireless. Autonomia pe toate 3 tabletele poate ajunge la 13 ore cu utilizare mixtă. Fire HD 8 vine pe negru, albastru, roz. Ediţia pentru copii vine pe albastru, roz, violet.

Fire HD 8 costă 114 euro, Fire HD 8 Plus costă 119 euro, iar ediţia pentru copii porneşte de la 134 de euro.

The post Amazon lansează o nouă generaţie de tablete Fire HD 8, cu procesoare mai rapide appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.