Orange oferă conectivitate 5G de azi și în Bacău


iunie 23 11:20 2022

Stire IT din Comunicatii: Orange oferă conectivitate 5G de azi și în Bacău

Bacău devine al 18-lea oraș din țară în care conectivitatea Orange 5G este disponibilă, alături de Brașov, București, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara, Bragadiru, Măgurele, Otopeni, Ovidiu, Pantelimon, Popești-Leordeni, Predeal și Voluntari. Clienții care au un abonament Orange 5G și un dispozitiv compatibil vor putea beneficia de cele mai rapide viteze, de până la 1.2 Gbps download.

„Extinderea reţelei 5G vine în contextul creşterii tot mai mari a consumului de date mobile, dar şi a nevoii clienţilor pentru conectivitate neîntreruptă”, se arată într-un comunicat de presă transmis astăzi. Odată cu această lansare, Orange nu țintește doar publicul rezidențial, ci are în vedere și companiile și administrațiile publice, care pot accesa internet fix de mare ivteză chiar și acolo unde nu există fibră optică, datorită unei soluții Orange Business Services cu Wi-Fi 5G la punct fix.

The post Orange oferă conectivitate 5G de azi și în Bacău appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.