Shazam este acum disponibil și în Google Chrome


ianuarie 12 11:28 2022

Stire IT din Comunicatii: Shazam este acum disponibil și în Google Chrome

Shazam este un instrument excelent dacă încerci să identifici o melodie pe care ai auzit-o la televizor, la radio sau într-un film. Dar ce se întâmplă dacă ești la PC și începe redarea unei melodii în fundal pe un site web sau pe un videoclip YouTube pe care îl urmărești? Uneori s-ar putea să fii norocos și creatorul videoclipului sa mentioneze melodia, dar dacă nu ar face-o?

Vestea bună este că nu va trebui să mai scoți telefonul, deoarece se pare că Shazam este acum disponibil ca extensie Google Chrome. Tot ce trebuie să faci este să o descarci și să o instalezi ca pe orice extensie, să dai click pe pictograma albastră și gata. Practic, funcționează la fel ca Shazam de pe telefon.

Din păcate, se pare că extensia este departe de a fi perfectă în acest moment. Utilizatorii raportează că aplicația nu funcționează încă, cel puțin pentru unii dintre ei.

De asemenea, din anumite motive, nu te poți conecta la contul Shazam pentru a îți sincroniza melodiile identificate anterior. Sperăm, totuși, că toate aceste probleme vor fi abordate într-o actualizare viitoare.

The post Shazam este acum disponibil și în Google Chrome appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.