NVIDIA DLSS și Reflex, disponibile încă de la lansare pentru varianta de PC a God of War


ianuarie 12 16:34 2022

Stire IT din Comunicatii: NVIDIA DLSS și Reflex, disponibile încă de la lansare pentru varianta de PC a God of War

Următorul NVIDIA GeForce Game Ready driver care se lansează pe 14 ianuarie include optimizări Day-One pentru God of War, considerat de cei mai mulți dintre gameri unul dintre cele mai bune jocuri de acțiune din toate timpurile. Gamerii GeForce RTX primesc suport la lansare pentru NVIDIA DLSS și NVIDIA Reflex, atunci când jocul va apărea pe PC, pe 14 ianuarie.

Noul driver dispune și de suport pentru Rainbow Six Extraction, care se lansează pe 20 ianuarie cu DLSS și NVIDIA Reflex. Gamerii care joacă Hitman III, The Anacrusis, GRIT și Monster Hunter Rise vor dispune o experiență mai bună în aceste jocuri cu ultimul driver. De asemenea, există suport pentru opt noi monitoare compatibile G-SYNC.

O versiune de placă video GeForce RTX 3080 cu 12GB de memorie GDDR6X este acum disponibilă, cu drivere disponibile prin GeForce Experience și pe pagina de drivere NVIDIA.

God of War și Rainbow Six Extraction se lansează cu DLSS și Reflex

NVIDIA DLSS și Reflex sunt tehnologii pe care dezvoltatorii de jocuri vor să le adauge în locurile lor, și pe care gamerii le vor. În această lună, două jocuri importante, God of War și Rainbow Six Extraction se lansează, iar ambele vor avea suport pentru aceste două tehnologii.

Bazat pe tehnologie de randare AI și nuclee Tensor dedicate, găsite exclusiv pe plăcile video GeForce RTX, DLSS crește numărul de cadre pe secundă în God of War și Rainbow Six Extraction în timp ce păstrează grafica și detaliile, pentru a oferi o calitate a imaginii similară cu rezoluția nativă.

NVIDIA Reflex este o suită de tehnologii care optimizează și măsoară latența sistemului în jocuri competitive, făcând gameplay-ul mai fluid.

Mai multe update-uri Game Ready

Driver-ul NVIDIA Game Ready pentru God of War adaugă și alte funcții, precum:

 • Optimizări și îmbunătățiri pentru lansările The Anacrusis, GRIT, Hitman III și Monster Hunter Rise.
 • Îmbunătățiri Dynamic Super Resolution (DSR) cu AI pentru îmbunătățirea calității imaginii.
 • Adăugarea a 3 noi filtre bazate pe profunzime în NVIDIA Freestyle, printre care și Screen Space Ray Traced Global Illumination, Screen Space Ambient Occlusion și Dynamic Depth of Field.
 • Suport pentru 8 noi monitoare de gaming compatibile G-SYNC:
  • AOC AG275QG3R4B+
  • AOC Q32G3WG3
  • AOC AG275QXE
  • Dell G2723HN
  • HP OMEN 27i IPS
  • MSI MPG321UR-QD
  • Philips 24M1N3200ZA
  • ViewSonic VX3220-4K-Pro

The post NVIDIA DLSS și Reflex, disponibile încă de la lansare pentru varianta de PC a God of War appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.