Logitech G lansează o nouă tastatură de gaming mecanică – G413 SE


ianuarie 25 13:06 2022

Stire IT din Comunicatii: Logitech G lansează o nouă tastatură de gaming mecanică – G413 SE

Logitech G, brand din portofoliul Logitech, anunță lansarea tastaturii mecanice de gaming Logitech G413 SE, în versiunile Full Size și TKL (fără taste numerice). Ambele versiuni ale noii tastaturi au switch-uri mecanice și taste din PBT- ceea ce le face durabile și rezistente la uzură.

„Am dedicat mult timp și atenție în realizarea designului și conceptului de tastaturi care dispun de toate caracteristicile necesare pentru a oferi performanță avansată. Sunt realizate din materiale rezistente și durabile, fiind opțiunile ideale pentru gamerii care își doresc o tastatură mecanică la un preț avantajos.“, a declarat Ujesh Desai, director general al Logitech G.

Tastatura mecanică de gaming G413 SE are în dotare, pentru ambele versiuni, switch-uri mecanice tactile pentru un timp rapid de acționare, pentru utilizatorii care preferă un feedback direct. În plus, dispun de taste din PBT, unul dintre cele mai rezistente și de înaltă calitate materiale de pe piață. Astfel, noile modele de taste sunt construite pentru a asigura rezistență la pete, căldură și uzură.

Logitech G413 SE, în versiunile Full Size și TKL, vine cu iluminare cu LED-uri albe. Carcasa de culoare neagră este din aliaj de aluminiu și magneziu șlefuit, rezultatul fiind o tastatură de gaming cu design minimalist și echilibrat.

Ambele variante au fost gândite și concepute pentru a oferi o folosire ușoară a tastelor si feedback precis. La asta se adaugă și faptul că sunt prevăzute cu tehnologie anti-ghosting ce presupune că există posibilitatea de a apăsa simultan multiple taste (până la 6) și toate înregistrează în același timp comanda executată.

Logitech G413 SE (versiunea Full Size) și Logitech G413 TKL SE (versiunea fără taste numerice) vor fi disponibile pe LogitechG.com si la partenerii locali începând cu luna februarie, la prețul recomandat de 349 lei (versiuneaTKL), respectiv 399 lei în versiunea standard.

The post Logitech G lansează o nouă tastatură de gaming mecanică – G413 SE appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.