Care este primul video care a atins 10 miliarde de vizualizări pe YouTube


ianuarie 14 15:51 2022

Stire IT din Comunicatii: Care este primul video care a atins 10 miliarde de vizualizări pe YouTube

Videoclipul piesei ”Gangnam Style” a artistului sud-coreean PSY devenea la sfârșitul anului 2012 primul clip de pe platforma YouTube care atinge 1 miliard de vizualizări, stabilind un record care la acea vreme părea aproape imposibil de bătut. De atunci, clipul a adunat încă 3 miliarde de vizualizări, având acum peste 4 miliarde în total, însă nu a reușit să atingă borna următoare, de 10 miliarde.

Iată însă că la 10 ani de la primul video care depășește un miliard de vizualizări, borna de 10 miliarde a fost și ea depășită, tot de clipul unei melodii. ”Baby Shark” este astfel primul clip care ajunge la această incredibilă performanță, melodia pentru copii lansată inițial în 2016 înregistrând o creștere uriașă în ultimii doi-trei ani, când a devenit cunoscută în întreaga lume.

”Baby Shark” a fost creată de o companie sud-coreeană din domeniul educației, numită Pinkfong, și este cântată de artista Hope Segoine. Piesa a fost foarte populară la început în Asia, însă în 2019 a fost transformată chiar într-un show pentru copii la Nickelodeon și a primit și propriile sale cereale.

The post Care este primul video care a atins 10 miliarde de vizualizări pe YouTube appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.