Xiaomi Redmi K50 va adopta o interfață de control de tip „trigger”, așa cum vedem pe controllerele Xbox sau PS


decembrie 15 12:02 2021

Stire IT din Comunicatii: Xiaomi Redmi K50 va adopta o interfață de control de tip „trigger”, așa cum vedem pe controllerele Xbox sau PS

Un nou raport cu privire la viitorul smartphone de gaming Xiaomi Redmi K50 sugerează că va adopta dispozitive de declanșare „trigger”, la fel ca predecesorul său. Și având în vedere că K40 Gaming Edition a fost lansat ca Poco F3 GT în afara Chinei, putem să presupunem că zvonurile au legătură și cu viitorul Poco F4 GT.

În plus față de acele butoane, dispozitivul va dispune de un ecran plat cu un design perforat de cameră de selfie, din nou ca și predecesorul său. De asemenea, este așteptat să vedem o „experiență de joc de înaltă performanță”.

Așa-numita „Digital Chat Station” nu a detaliat această ultimă parte, dar rapoartele anterioare spun că dispozitivul va veni în două variante – standard și Pro. Primul va rula pe un SoC Dimensity 7000, în timp ce cel de-al doilea va primi chipset-ul emblematic Dimensity 9000.

The post Xiaomi Redmi K50 va adopta o interfață de control de tip „trigger”, așa cum vedem pe controllerele Xbox sau PS appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.