Gala Connect 2021: Care este cel mai bun midrange din 2021


noiembrie 29 15:17 2021

Stire IT din Comunicatii: Gala Connect 2021: Care este cel mai bun midrange din 2021

Telefoanele midrange au cunoscut o creștere masivă în popularitate în ultimii ani, oferind din ce în ce mai mult la prețuri foarte bune. Ba chiar am observat un trend prin care midrange-urile au început să fie din ce în ce mai variate, în funcție de căutările utilizatorilor din piață. Am văzut dispozitive cu sisteme de cameră avansate, cu un display de nivel flagship sau cu performanță de top.

Aceasta este categoria de produse din care producătorii de smartphone-uri vând de obicei cel mai mult, astfel că e de înțeles ca terminalele să fie și ele unele dintre cele mai competente și competitive, mai ales din punct de vedere al raportului calitate-preț.

Premiul pentru cel mai bun midrange din 2021 s-a disputat între 7 terminale de la producători diferiți, practic ceea ce au avut aceste companii mai bun în acest segment în ultimele 12 luni: Samsung Galaxy A52 5G, Realme GT 5G, OnePlus Nord 2 5G, Oppo Reno5 5G, Xiaomi 11T, Motorola moto g100 5G și Huawei Nova 9.

Câștigătorul a fost un device al cărui review îl poți vedea aici – OnePlus Nord 2 5G. Lansat în iulie, midrange-ul celor de la OnePlus oferă cam tot ce ți-ai putea dori în materie de specificații de la un telefon care costă în jur de 2000-2500 de lei, iar asta i-a oferit titlul de cel mai bun midrange din 2021.

The post Gala Connect 2021: Care este cel mai bun midrange din 2021 appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.