Creatorul de conținut MrBeast a recreat Squid Game si a pus la bataie un premiu de 450 de mii de dolari


noiembrie 28 17:47 2021

Stire IT din Comunicatii: Creatorul de conținut MrBeast a recreat Squid Game si a pus la bataie un premiu de 450 de mii de dolari

Squid Game a fost probabil unul dintre cele mai vizionate și mai discutate seriale TV din 2021 de la Netflix. Se spune că serialul a ajutat Netflix să câștige 900 de milioane de dolari din abonamente. De asemenea, a reușit să domine Halloween-ul, unde am văzut o mulțime de oameni îmbrăcați în personaje din spectacol. Ba chiar mai mult, unii oameni au decis să recreeze jocul în viața reală.

Unul dintre acești oameni este popularul YouTuber MrBeast, care a reușit să recreeze întregul set Squid Game, a adunat câteva sute de oameni pentru a juca jocul și a oferit, de asemenea, un premiu în bani de 456.000 dolari câștigătorului final. Evident, aceasta este o versiune mai „îmblânzită” a seriei în care nimeni nu a fost ucis, dar a fost totuși destul de intensă.

Jocurile pe care le-au jucat au fost aproape identice cu cele din serie, inclusiv mersul pe podul de sticlă, lumina roșie verde și jocul cu bomboanele.

Singura diferență ar fi jocul final în care au schimbat jocul Squid cu scaune muzicale, dar în rest, a fost încă un videoclip destul de distractiv de vizionat. Dacă aveți aproximativ o jumătate de oră timp liber la dispozitie, atunci merita sa ii acordati o sansa, mai ales dacă sunteți un fan al serialului, deoarece aceasta este, cu siguranță, una dintre cele mai fidele reproduceri pe care le-am văzut până în prezent și nu este surprinzător, având în vedere că s-a declarat că a costat 3,5 milioane de dolari.

The post Creatorul de conținut MrBeast a recreat Squid Game si a pus la bataie un premiu de 450 de mii de dolari appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.