Microsoft anunță noi carduri de stocare pentru Xbox, tot în colaborare cu Seagate


octombrie 22 17:59 2021

Stire IT din Comunicatii: Microsoft anunță noi carduri de stocare pentru Xbox, tot în colaborare cu Seagate

Microsoft a anunțat lansarea unor noi carduri de stocare pentru Xbox Series X și S, realizate din nou în colaborare cu cei de la Seagate. Astfel, pe lângă versiunea originală, de 1TB, lansată odată cu consolele din noua generație, vor exista în curând alte două opțiuni, de 512GB și 2TB.

Cardurile de stocare de la Seagate se introduc în spatele consolei, într-un port special realizat pentru a reproduce aceeași viteză ca a SSD-ului intern, oferind astfel și mai mult spațiu pentru jocuri.

Cardul de 1TB s-a lansat la un preț de 219.99 de dolari, iar noile versiuni vor fi disponibile la 139,99 de dolari (varianta de 512GB), respectiv 399.99 de dolari (varianta de 2TB). Asta înseamnă că prețul unei console Xbox Series S/X va crește considerabil dacă vrei să achiziționezi și această modalitate de stocare extra.

Problema principală o reprezintă faptul că aceste carduri de la Seagate reprezintă singura soluție pentru cei care vor să adauge un card de stocare în portul din spatele consolei, folosind o tehnologie proprietară. Microsoft a anunțat însă că își va extinde în viitor partenerii și va oferi mai multe opțiuni posesorilor de console din noua generație.

Dacă îți dorești însă mai multă stocare, poți folosi în continuare un SSD extern – singurul dezavantaj al acestuia va fi faptul că nu vei mai putea beneficia de tehnologiile recente precum Quick Resume, însă pentru anumite jocuri s-ar putea să nici nu ai nevoie de ele.

The post Microsoft anunță noi carduri de stocare pentru Xbox, tot în colaborare cu Seagate appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.