Oppo va lansa un nou smartwatch cu funcții pentru sănătate


septembrie 17 11:10 2021

Stire IT din Comunicatii: Oppo va lansa un nou smartwatch cu funcții pentru sănătate

Primul Oppo Watch a fost lansat la începutul anului 2020 și a avut o ediție specială ECG care a fost disponibilă la nivel global la jumătatea lunii septembrie. Oppo Watch 2 a fost lansat la sfârșitul lunii iulie, însă nu s-a menționat un senzor ECG.

Oppo pare să lucreze la o ediție ECG pentru noul model, dovadă fiind imaginile „leaked” de Evan Blass. Va fi acesta disponibil la nivel global? Din păcate, doar Oppo ne poate răspunde la această întrebare acum.

ECG (uneori EKG) înseamnă electrocardiogramă, o modalitate mai precisă de a-ți urmări bătăile inimii în comparație cu senzorii optici găsiți pe majoritatea ceasurilor și benzilor inteligente.

Cu toate acestea, ECG este mai complicat din punct de vedere al senzorilor și necesită aprobare pentru a fi activat într-o țară, astfel încât doar câteva dispozitive premium oferă această caracteristică.

The post Oppo va lansa un nou smartwatch cu funcții pentru sănătate appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.