Interesul pentru iOS 15, mai scăzut decât pentru predecesorul său


septembrie 23 15:46 2021

Stire IT din Comunicatii: Interesul pentru iOS 15, mai scăzut decât pentru predecesorul său

De obicei, fiecare update de software al celor de la Apple vine cu tot cu noi recorduri în materie de instalări, încă din primele zile de la lansare. Se pare însă că iOS 15 nu se conformează acestei reguli nescrise, interesul pentru cea mai nouă actualizare de software a iPhone-urilor fiind mai scăzut decât în cazurile anterioare.

Conform unui raport al celor de la Mixpanel, rata de adopție a iOS 15 până miercuri, la ora 19:00 (ora României), era de doar 8,5%. La același moment după lansarea lui iOS 14, precedentul update rula deja pe 14,5% din dispozitivele care îl puteau folosi. E o diferență semnificativă, care poate indica faptul că interesul utilizatorilor Apple pentru cel mai nou update de software nu este foarte mare – cel puțin nu în primele zile ale acestuia.

Mixpanel măsoară rata de adopție pe iOS pe baza vizitelor pe diferite website-uri și aplicații, astfel că datele nu sunt oficiale și există și posibilitatea ca acestea să nu fie extrem de precise. Însă, datele de anul trecut au fost strânse în exact același mod, asfel că rata de adopție pentru noul iOS este cel mai probabil mai mică decât la versiunea precedentă, chiar dacă procentele nu ar putea fi exact cele corecte.

Apple nu a anunțat încă rata de adopție pentru iOS 15, însă dacă cifrele sunt într-adevăr mai mici decât anul trecut, probabil nici nu o va face. Ultimele numere anunțate de Apple în acest sens au fost în iunie, cu privire la iOS 14, pentru care compania a raportat 85% adopție.

În urmă cu câteva luni, Apple anunța că cei care vor rămâne pe iOS 14 și nu vor face update-ul la iOS 15 vor primi în continuare update-urile importante de securitate, acesta fiind un alt posibil motiv pentru reticența utilizatorilor de iPhone de a face „saltul” la noua actualizare.

The post Interesul pentru iOS 15, mai scăzut decât pentru predecesorul său appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.