DIGI lansează cea mai rapidă conexiune la internet din partea asta de lume: Cât costă abonamentul, ce viteză îți oferă și în ce orașe este disponibil


septembrie 30 16:15 2021

Stire IT din Comunicatii: DIGI lansează cea mai rapidă conexiune la internet din partea asta de lume: Cât costă abonamentul, ce viteză îți oferă și în ce orașe este disponibil

DIGI a lansat Fiberlink 10 G, cel mai rapid serviciu de internet prin fibră optică, care aduce clienților viteze de până la 10 GB pe secundă. Prin introducerea acestui serviciu pe piață, RCS&RDS devine primul operator din România care oferă un produs care atinge 10 Gbps.

Serviciul de internet de mare viteză Fiberlink 10 Gbps va fi pus la dispoziția clienților companiei în trei etape: astfel, în prima etapă, vor beneficia de avantajele acestui produs, clienții care locuiesc în zone din sectorul 1 din București (disponibile pe site), urmând ca în luna decembrie, serviciul să fie oferit la nivelul întregii capitale.

DIGI Fiberlink 10 G: Unde este disponibil

Din 2022, abonamentul Fiberlink 10 G va putea fi contractat în toate reședințele de județ, începând cu: Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Timișoara.

Prețul lunar al unui abonament Fiberlink 10 G este de 50 lei (TVA inclus), iar pentru serviciul Fiberlink 2.5 G este 45 lei (TVA inclus). Începând de astăzi, clienții existenți, care sunt incluși în prima etapă, pot lansa pre-comenzi, pot solicita upgrade la pachetul existent direct din contul de client sau pot solicita abonamentul în punctele de prezență DIGI sau telefonic.

DIGI are o acoperire, la finalul anului 2020, de 7,7 milioane de locuințe, adică 84% din totalul de gospodarii. Compania este liderul pieței pe segmentul serviciilor de internet fix, cu 59% cotă de piață, la 31 decembrie 2020, conform Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).

The post DIGI lansează cea mai rapidă conexiune la internet din partea asta de lume: Cât costă abonamentul, ce viteză îți oferă și în ce orașe este disponibil appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.