iPhone 13 ar putea beneficia de încărcare mai rapidă


iulie 26 06:15 2021

Stire IT din Comunicatii: iPhone 13 ar putea beneficia de încărcare mai rapidă

În aceste zile, telefoanele Android vin o viteze de încărcare destul de mare. Luați recent anunțatul OnePlus Nord 2, unde, în ciuda faptului că este un telefon ce se încadrează intr-un buget redus, acesta acceptă în continuare tehnologia 65W Warp Charge a companiei. Acesta este față de iPhone-ul emblematic Apple 12, care acceptă viteze de până la 20W.

Cu toate acestea, ar putea exista unele vești bune pe acest front. Potrivit unui raport al MyDrivers, aceștia susțin că iPhone 13 ar putea vedea că Apple va accelera aceste viteze. Așa cum am spus, iPhone 12 acceptă încărcare de 20 W, dar cu iPhone 13, acesta poate ajunge până la 25W. Nu este o creștere extraordinară a vitezei, dar presupunem că este încă o îmbunătățire.

Nu suntem siguri cât de repede va fi în ceea ce privește timpul de încărcare, dar 5W ar trebui să facă diferența, chiar dacă este una mică. Acestea fiind spuse, deoarece Apple nu mai include un încărcător la iPhone, ne imaginăm că această încărcare mai rapidă va necesita ca utilizatorii să își cumpere propriile încărcătoare de priză.

Apple vinde un încărcător de 20 W pentru iPhone cu 20 de dolari, ceea ce, desigur, nu este la fel de scump pe cât credeam, având în vedere că este un accesoriu oficial. Se așteaptă ca iPhone 13 să fie lansat în luna septembrie, dar dacă sunt sau nu adevărate rapoartele de încărcare mai rapide, rămâne de văzut.

The post iPhone 13 ar putea beneficia de încărcare mai rapidă appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.