Synology a anunțat DSM 7.0 și extinde platforma cloud C2


iunie 24 12:05 2021

Stire IT din Comunicatii: Synology a anunțat DSM 7.0 și extinde platforma cloud C2

Synology a anunțat lansarea noului sistem de operare DiskStation Manager (DSM) 7.0 și o extindere majoră a platformei Synology C2 cu patru noi servicii cloud. Având ca focus îmbunătățirea securității, a capacităților de gestionare a sistemului și a îmbunătățirii colaborării în domeniul datelor, DSM 7.0 este un pas înainte pentru gamele Synology de produse NAS și SAN.

Bazându-se pe succesul obţinut cu C2 Storage, Synology lansează atât soluţii hibride, cât și soluţii cloud, inclusiv un nou manager de parole, „directory as a service”, backup în cloud și soluții sigure de transfer al fișierelor. Synology este dedicat în extinderea disponibilității platformei sale cloud, demarând activitățile pentru deschiderea unui nou centru de date destinat să îi extindă serviciile în regiunea Asia Pacific.

DSM 7.0, următorul pas înainte pentru platformă, va fi lansat în 29 iunie. Lansarea împreună cu noua actualizare include servicii hybrid-cloud noi, precum:

  • Active Insight, o soluție de monitorizare și diagnosticare pe scară largă a dispozitivelor
  • Hybrid Share, care combină soluții locale cu flexibilitatea de stocare şi capacitățile de sincronizare oferite de C2
  • C2 Identity, un „directory as a service” cloud hibrid pentru simplificarea gestionării domeniilor cross-site.

Alături de îmbunătățirile aduse platformei, cum ar fi suportul unor volume de până la 1 PB pentru sarcini foarte mari, DSM 7.0 aduce, de asemenea, îmbunătățiri la nivel de securitate prin intermediul Secure Sign-In. Acest nou sistem de securitate face ca autentificarea prin doi factori să fie simplă de utilizat.

Soluțiile noi C2

Având lansarea imediat după disponibilitatea noului DSM, C2 Password, C2 Transfer și C2 Backup sunt soluții independente care răspund nevoilor moderne de protejare a parolelor, partajare de fișiere sensibile și copiere de rezervă a oricăror dispozitive și servicii de cloud SaaS comune.

„Patru ani de implementare și de operare a serviciului nostru cloud ne-au permis să integrăm expertiza noastră în gestionarea datelor cu noile tehnologii, permițând optimizări inovatoare care oferă o soluție fiabilă, dar extrem de competitivă din punct de vedere al costurilor”, a spus Wong. „Căutăm acum o cale de expansiune rapidă în locații suplimentare pentru a ne adresa clienților potențiali.”

Noile soluții C2 și DSM 7.0, care au încheiat peste 7 luni de testare publică, vor fi disponibile în curând. În redacția noastră a ajuns recent și un NAS al celor de la Synology, DS420+, al cărui review îl puteți citi aici.

The post Synology a anunțat DSM 7.0 și extinde platforma cloud C2 appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.