Apple Watch Series 7: Apple ar putea acorda prioritate duratei de viață a bateriei


iunie 29 11:30 2021

Stire IT din Comunicatii: Apple Watch Series 7: Apple ar putea acorda prioritate duratei de viață a bateriei

Se așteaptă ca Apple să anunțe ceasul inteligent de ultimă generație, Apple Watch Series 7, la sfârșitul acestui an. Pe baza zvonurilor, aceasta este prima dată de mult timp când ceasul va fi supus unei reproiectări masive, dar dacă speri să vezi câteva caracteristici noi majore, este posibil să fii dezamăgit.

Cu toate acestea, pentru cei care preferă o baterie mai durabilă, atunci dorința ar putea fi îndeplinită. Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, el consideră că seria 7 ar putea fi primul Apple Watch care va adopta un sistem în ambele părți. Acest lucru este pentru a ajuta la reducerea dimensiunii globale a procesorului din ceas, despre care Economic Daily News din Taiwan crede că ar putea duce la eliberarea unui spațiu mai mare și, prin urmare, o baterie mai mare ar putea fi potrivită în interiorul acestuia.

În starea actuală, Apple Watch nu are cea mai bună durată de viață a bateriei. Deși nu este ceva exagerat, cu siguranță ar putea fi îmbunătățit, mai ales cu funcții precum urmărirea somnului, care ar impune utilizatorului să poarte ceasul toată ziua și toată noaptea. Nu suntem siguri cât de mare ar putea fi bateria, dar sperăm că va fi semnificativă.

Deși au existat zvonuri cu privire la introducerea de către Apple a unor funcții precum o metodă neinvazivă de măsurare a nivelului de glucoză din sânge, rapoarte recente susțin că aparent este încă la ani de la a fi o realitate. Au existat alte funcții zvonite, cum ar fi un senzor de temperatură corporală, dar se pare că nu va ajunge până în 2022.

The post Apple Watch Series 7: Apple ar putea acorda prioritate duratei de viață a bateriei appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.