Subaru a dezvăluit primele poze cu vehiculul său complet electric Solterra


mai 13 07:34 2021

Stire IT din Comunicatii: Subaru a dezvăluit primele poze cu vehiculul său complet electric Solterra

Subaru a dezvăluit că primul său vehicul complet electric se va numi Solterra și ne-a dat o idee despre cum ar arăta într-o fotografie în care este parțial ascunsă în umbră. Solterra provine din cuvintele latine pentru „soare” și „pământ” și a fost ales pentru „a reprezenta angajamentul Subaru de a oferi capabilități tradiționale de SUV-uri într-un pachet ecologic responsabil”. Constructorul de automobile a proiectat vehiculul în parteneriat cu Toyota pe baza platformei e-SUBARU all-electric pe care au dezvoltat-o ​​împreună.

foto via @engadget.com

În timp ce Toyota a împrumutat expertiza în electrificare proiectului comun, Subaru și-a contribuit cunoștințele cu privire la tehnologia cu tracțiune integrală. De asemenea, Toyota lansează propriul său vehicul bazat pe platforma modulară numită bZ4X și, după cum notează Autoblog, cei doi prezintă deja o asemănare familială. Va trebui să așteptăm mai întâi fotografiile care arată mai multe despre Solterra, dar se pare că vehiculul va avea faruri unghiulare și accente LED. Compania a lansat, de asemenea, o imagine de prim-plan care arată numele și insigna EV pe trapa din spate:

Se așteaptă ca Subaru să lanseze complet Solterra cândva anul acesta, deoarece Toyota va lansa și bZ4X înainte de sfârșitul anului 2021. EV va fi apoi disponibil pentru cumpărare în 2022 în SUA, Canada, China, Europa și Japonia.

The post Subaru a dezvăluit primele poze cu vehiculul său complet electric Solterra appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.