Noul ceas Huawei cu Harmony OS ar putea fi lansat săptămâna viitoare


mai 27 11:46 2021

Stire IT din Comunicatii: Noul ceas Huawei cu Harmony OS ar putea fi lansat săptămâna viitoare

Producătorul din Shenzhen va organiza un eveniment pe 2 iunie pentru a prezenta noul său sistem de operare, Harmony OS, iar la acel eveniment ne putem aștepta să vedem și mai multe device-uri noi care să ruleze pe acest sistem.

Printre acestea se va număra și un nou smartwatch Huawei, care va purta probabil numele de Watch GT3 și cu care producătorul a prezentat deja câteva imagini teaser pe profilul său de Weibo. Din nefericire, nu se cunosc prea multe specificații ale acestuia, însă se pare că va avea suport pentru eSIM, astfel că vei putea suna direct de pe ceas. De asemenea, Huawei promite și o autonomie mai bună, lucru pentru care deja erau cunoscuți ca fiind printre cei mai buni din acest domeniu.

Evenimentul de săptămâna viitoare ar putea fi unul dintre cele mai importante din istoria Huawei, de succesul lui HarmonyOS fiind legat viitorul companiei din Shenzhen. Sistemul de operare care a apărut întâi pe televizoarele producătorului chinez își va face acum „debutul” pe wearables și pe telefoane mobile, înlocuind astfel Lite OS, sistemul de operare pe care Huawei îl folosea până acum pe produse ca smartwatch-uri.

De succesul lui Harmony OS depind și posibilele legături comerciale ale Huawei, deoarece alți producători din China, precum Oppo, Vivo sau Xiaomi, și-au arătat interesul de a adopta sistemul de operare proprietar al gigantului din Shenzhen.

The post Noul ceas Huawei cu Harmony OS ar putea fi lansat săptămâna viitoare appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.