WhatsApp e pe cale să rezolve una dintre cele mai mari probleme ale sale


aprilie 07 16:31 2021

Stire IT din Comunicatii: WhatsApp e pe cale să rezolve una dintre cele mai mari probleme ale sale

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de chat din lume, fiind folosită zilnic de către miliarde de oameni.

Desigur, aceștia folosesc o sumedenie de tipuri de telefoane, de la iPhone-uri la diversele modele cu Android, de la producători mai mari sau mai mici. Însă până acum am avut parte de o problemă destul de deranjantă, mai ales atunci când am migrat de la un telefon la altul.

Deși nu se întâmplă chiar atât de des, utilizatorii care aleg să schimbe sistemul de operare și trec de la iOS la Android nu au posibilitatea să ia cu ei și conversațiile de pe WhatsApp pe noul telefon.

Asta se întâmplă deoarece aplicația folosește cloud-uri diferite de backup pentru cele două sisteme de operare. La iOS este vorba de iCloud, iar la Google, desigur, de Google Drive.

Însă, din fericire, această problemă va fi rezolvată destul de curând. Se pare că cei de la WABetaInfo au găsit o pagină de informații pentru noua funcție într-una dintre variantele beta ale aplicației de iOS, însă nu se cunoaște încă data la care ar putea fi implementată aceasta.

The post WhatsApp e pe cale să rezolve una dintre cele mai mari probleme ale sale appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.