VIDEO Cum arată noul Hummer electric care poate circula și în diagonală


aprilie 06 11:41 2021

Stire IT din Comunicatii: VIDEO Cum arată noul Hummer electric care poate circula și în diagonală

Hummer este unul dintre cele mai populare brand-uri auto ale secolului 20, unul făcut cunoscut în lumea întreagă de celebrități precum Arnold Schwarzenegger, care avea la un moment dat o colecție întreagă de astfel de mașini.

Nu numai că aproape toată lumea auzise de Hummer, dar se crease o adevărată emulație la nivel mondial în jurul mărcii, care își făcea apariția și în celebra franciză Need for Speed, produsă de Electronic Arts.

Însă odată cu criza financiară din 2008, marca auto a intrat definitiv pe o pantă descendentă a vânzărilor, din cauza faptului că avea un consum mediu de combustibil foarte ridicat, lucru care nu mai era rentabil în condiții economice precare. Brand-ul a dispărut de pe piață în 2010, iar modelele sale au devenit cu adevărat rare pe străzi.

Însă în 2020, General Motors a surprins pe toată lumea când a anunțat public că va revitaliza marca Hummer, cu ajutorul unui nou vehicul electric, al cărui design va fi inspirat din modelele vechi H2 și H3.

Compania americană a oferit astăzi detalii suplimentare despre mașină, una care va avea o autonomie de aproape 500 de kilometri și va dispune de așa numitele „crab wheels”, roți care îi vor permite deplasarea pe diagonală pentru acces în spații mai mici.

În ceea ce privește prețul noului Hummer electric, acesta va fi unul destul de piperat. Pentru o astfel de mașină. va trebui să scoți din buzunar între 80.000 de dolari și 110.000 de dolari. Primele modele vor ieși de pe liniile de asamblare în prima parte a anului 2023.

The post VIDEO Cum arată noul Hummer electric care poate circula și în diagonală appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.