LG lansează gama de soundbar-uri 2021 cu suport AirPlay 2 și Siri


aprilie 08 05:51 2021

Stire IT din Comunicatii: LG lansează gama de soundbar-uri 2021 cu suport AirPlay 2 și Siri

După ce a renunțat la piața smartphone-urilor, LG continuă să-și extindă activitatea de divertisment la domiciliu cu gama de soundbar 2021. Anul acesta, LG pariază pe suportul Dolby Atmos, DTS: X, AirPlay 2 și Siri.

LG spune că gama de soundbar-uri 2021 oferă „sunet de înaltă calitate, conectivitate ușoară, funcționalitate inteligentă și estetică elegantă, cu un aspect modern conceput pentru a completa televizoarele LG”.

Există cinci modele în gama 2021: SPD7Y, SPY7, SP8YA, SP9YA și SP11RA. Potrivit LG, întreaga gamă acceptă Dolby Atmos și DTS: X pentru sunet tridimensional dinamic. Cu compatibilitatea Dolby Vision prin trecere 4K, noile modele „asigură nivelul imaginii și calitatea sunetului necesare pentru vizionarea la domiciliu cu adevărat cinematografică”.

Modelele de soundbar-uri SP11RA, SP9YA și SP8YA sunt compatibile cu Siri, Google Assistant și Amazon Alexa. Cu suport pentru Apple AirPlay 2, clienții pot transmite în flux, controla și partaja muzica preferată și alt conținut direct de pe iPhone, iPad sau Mac.

Linia de soundbar-uri LG 2021 are suport HDMI eARC, permițând un bitrate mai mare, conținut de înaltă rezoluție și audio Dolby Atmos necomprimat cu un singur cablu. Cu calibrarea camerei AI, acestea oferă un sunet optim în orice mediu, utilizând tehnologia de conștientizare spațială pentru a măsura dimensiunile unei camere, personalizând apoi setările audio.

LG spune că pentru a reduce impactul asupra mediului, compania a adoptat ambalaje mai prietenoase pentru întreaga gamă de soundbar-uri, utilizând în principal pastă turnată reciclată și „mult mai puțină” spumă EPS și plastic.

Deși prețurile încă nu au fost anunțate, gama va începe să se lanseze luna aceasta în Europa și America de Nord, cu modele suplimentare care vor veni mai târziu în acest an.

The post LG lansează gama de soundbar-uri 2021 cu suport AirPlay 2 și Siri appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.