iPhone 13: Ce capacitate maximă de stocare va avea


martie 01 17:46 2021

Stire IT din Comunicatii: iPhone 13: Ce capacitate maximă de stocare va avea

Nici nu a trecut jumătate de an de la lansarea lui iPhone 12 că zvonurile despre iPhone 13 par să nu mai contenească. Noul terminal al gigantului din Cupertino, California, se va lansa, cel mai probabil, în luna septembrie a acestui an, Apple revenind astfel la calendarul normal de prezentare a produselor.

Unul dintre cele mai importante upgrade-uri pe care se pregătește Apple să le facă la noua generație de iPhone-uri este creșterea capacității de stocare până la o variantă de top de 1TB, cel mai probabil pentru viitorul model iPhone 13 Pro Max.

În prezent, modelele de top ale Apple, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max oferă un maximum de 512 GB de stocare în variantele cele mai performante.

Încă nu se cunosc detalii și despre costul modelelor cu 1TB spațiu de stocare, însă ne putem aștepta ca Apple să crească simțitor prețul, mai ales că până acum așa s-a întâmplat de fiecare dată, cu fiecare model nou care a adus un plus de stocare.

The post iPhone 13: Ce capacitate maximă de stocare va avea appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.