Samsung aduce funcția DeX Wireless pe mai multe modele de telefoane


februarie 24 16:28 2021

Stire IT din Comunicatii: Samsung aduce funcția DeX Wireless pe mai multe modele de telefoane

Samsung DeX este în continuare o funcție destul de folositoare, care este prezentă pe majoritatea terminalelor premium ale sud-coreenilor care au apărut pe piață în ultimii trei ani.

Dacă la început aceasta nu putea fi accesată decât prin intermediul unei conexiuni pe fir, odată cu lansarea de anul trecut a lui Samsung Galaxy Note 20 a fost posibilă și compatibilitatea wireless.

Însă Samsung are planuri mari cu această funcționalitate și plănuiește să o facă disponibilă pe o gamă mai largă de modele, începând cu S20, unele modele din seria A și chiar și pe tabletele Samsung Galaxy Tab.

Practic, tot ce ai nevoie să faci dacă ai un dispozitiv compatibil este să te asiguri că ai făcut update-ul la cea mai recentă versiune software, OneUI 3.1.

The post Samsung aduce funcția DeX Wireless pe mai multe modele de telefoane appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.