Oppo va lansa Air Charging pe telefonul rulabil Oppo X 2021


februarie 24 08:44 2021

Stire IT din Comunicatii: Oppo va lansa Air Charging pe telefonul rulabil Oppo X 2021

MWC Shanghai este oficial în curs de desfășurare și Oppo a folosit evenimentul pentru a prezenta un prototip Air Charger care lucrează în tandem cu conceptul său rulabil Oppo X 2021. Videoclipul scurt de 30 de secunde arată încărcarea telefonului în orice moment, de la așezarea pe suprafață până la distanța de braț, fără niciun contact fizic cu placa de încărcare.

Nu există prea multe detalii cu privire la modul în care funcționează implementarea Oppo, dar binecunoscutul tipster Digital Chat Station susține că vitezele de încărcare Air Charger Oppo pot atinge viteze de până la 7,5 W.

Anul trecut în aprilie, Oppo a abordat o tehnologie similară de încărcare wireless numită FreeVOOC. Această implementare a fost susținută de obținerea unei puteri de încărcare stabile de 5-10W la 10 metri și s-a bazat pe bobine încorporate speciale în telefonul însuși. Rămâne de văzut cum funcționează noua implementare și când o vom vedea într-o formă disponibilă comercial.

Xiaomi este un alt producător care lucrează la încărcarea wireless și chiar și-a prezentat proiectul luna trecută. Mi Air Charge se bazează pe un transmițător cubic mare care încarcă de până la 5W telefoanele compatibile cu antene și receptoare încorporate.

The post Oppo va lansa Air Charging pe telefonul rulabil Oppo X 2021 appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.