NASA a publicat un clip video cu întreaga procedură de aterizare a lui Perseverance pe Marte


februarie 23 16:56 2021

Stire IT din Comunicatii: NASA a publicat un clip video cu întreaga procedură de aterizare a lui Perseverance pe Marte

Roverul Perseverance a ținut capul de afiș în presa mondială în ultima perioadă, robotul de explorare fiind cel mai mare și mai avansat care a ajuns până acum pe Planeta Roșie.

Misiunea acestuia este de a analiza mostre de sol în vederea stabilirii probabilității ca viața să fi existat în urmă cu foarte multă vreme pe Marte, iar contactul acestuia cu solul reprezintă un nou pas către prima misiune cu echipaj uman.

Este pentru prima dată în istoria omenirii când oricine poate vedea cum decurge aterizarea pe o altă planetă decât a noastră, iar imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase. În debutul clipului vedem cum începe apropierea de Marte, iar la final ne putem face o idee completă asupra procedurii de amartizare.

NASA Perseverance: Clipul video cu primul contact

De asemenea, NASA a folosit pentru prima dată un sistem de propulsie pentru încetinirea „pe ultima sută de metri” a roverului, în vederea primului contact cu solul marțian. Fără alte explicații, mai jos avem clipul video publicat de NASA cu întreaga procedură de amartizare a lui Perseverance.

The post NASA a publicat un clip video cu întreaga procedură de aterizare a lui Perseverance pe Marte appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.