Microsoft Office 2021: Când se lansează și ce aduce nou


februarie 22 12:23 2021

Stire IT din Comunicatii: Microsoft Office 2021: Când se lansează și ce aduce nou

Microsoft a anunțat două noi versuni de Office, care vor fi lansate în a doua jumătate a acestui an. Este vorba despre Microsoft Office 2021, variantă destinată consumatorilor și Microsoft Office LTSC, variantă destinată clienților comerciali.

Suita de aplicații pentru Windows și macOS va fi destul de similară celei din 2019, fiind destinată celor care nu vor să plătească un abonament anual la serviciile Office 365.

Chiar dacă nu a detaliat cele mai noi schimbări care se vor produce odată cu varianta din acest an, Microsoft a oferit totuși câteva informații despre varianta LTSC (Long-Term Servicing Channel), informații ce vor fi valabile și în cazul „fratelui” destinat utilizatorilor obișnuiți.

Suport pentru funcția dark mode, îmbunătățiri în ceea ce privește accesibilitatea, sau funcții precum XLOOKUP în Excel sau Dynamic Arrays își vor face simțite prezența.

Totuși, este bine să nu ne așteptăm la schimbări dramatice în ceea ce privește interfața de utilizare, acolo unde Microsoft va merge pe mâna celei care există și în prezent pe Office 365.

The post Microsoft Office 2021: Când se lansează și ce aduce nou appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.