MacBook Pro de 14 inci și de 16 inci ar putea veni cu schimbări în premieră pentru Apple


februarie 27 09:20 2021

Stire IT din Comunicatii: MacBook Pro de 14 inci și de 16 inci ar putea veni cu schimbări în premieră pentru Apple

De ceva vreme s-a zvonit că Apple ar putea lucra la un MacBook Pro de 14 inci și, conform ultimelor zvonuri de la DigiTimes, se pare că MacBook Pro de 14 inci ar putea veni la sfârșitul acestui an. Se așteaptă să fie lansat alături de reîmprospătarea modelului de 16 inci, unde ambele modele ar putea avea mini afișaje LED.

Dacă zvonurile sunt adevărate, aceasta ar putea fi câteva exclusivități pentru Apple. Ar reprezenta prima dată când laptopurile Apple vor avea un alt ecran decât LCD. Ar face, de asemenea, primul MacBook Pro de 14 inci de la Apple, deși trebuie să ne întrebăm unde va lăsa modelul de 13 inci și dacă Apple ar putea să-l întrerupă în favoarea celui de 14 inci.

Având în vedere că MacBook Pro de 16 inci a înlocuit modelul de 15 inci, nu ar fi o surpriză dacă modelul de 14 inci ar înlocui modelul de 13 inci. Acestea fiind spuse, nici aceste laptopuri nu vor fi primele mini dispozitive LED de la Apple. Zvonurile spun că reîmprospătarea iPad Pro ar putea fi primul mini dispozitiv LED de la Apple, așa că va fi interesant să vedem cum ar putea arăta și la ce ne-am putea aștepta.

De asemenea, se zvonește că Apple va introduce un port HDMI în noile MacBook-uri și va aduce înapoi slotul pentru card SD.

The post MacBook Pro de 14 inci și de 16 inci ar putea veni cu schimbări în premieră pentru Apple appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.