Huawei HMS for Car vor fi lansate pe Mercedes Benz 2021 S Class și ar putea fi o soluția la Android Auto pentru Huawei


februarie 23 00:44 2021

Stire IT din Comunicatii: Huawei HMS for Car vor fi lansate pe Mercedes Benz 2021 S Class și ar putea fi o soluția la Android Auto pentru Huawei

O soluție de genul Android Auto sau CarPlay este ceva ce lipsește din ecosistemul HMS pentru utilizatorii de produse Huawei fără servicii Google la bord. Dacă pentru unele aplicații Huawei a reușit să facă o treaba excelentă prin încheierea unor parteneriate sau să găsească înlocuitori, omisiunea unui serviciu de genul Android Auto a fost des menționată drept un minus important al soluției HMS.

Pe 20 februarie 2021, CEO-ul Huawei Consumer Business Group, Yu Chengdong, a anunțat că noile mașini Mercedes Benz S Class vor fi echipate cu Huawei Mobile Services (HMS) pentru serviciul de aplicații rapide.

Cu această nouă adăugare, consumatorii pot experimenta o gamă largă de aplicații terțe pe ecranul mare al sistemelor din mașină și se pot bucura, de asemenea, de diverse funcții de divertisment, cum ar fi citirea de știri, ascultarea de povești, vizionarea de videoclipuri și jocuri.

Huawei HMS for Car este o soluție creată de echipa de servicii cloud a Huawei pentru automobile, care oferă funcții precum accesarea aplicațiilor în vehicul și asistentul inteligent Huawei.  Cele mai recente servicii rapide de aplicații cu Mercedes Benz Clasa S vor permite consumatorilor să utilizeze orice aplicație pe sistemele lor din vehicul fără a o instala.

Afișul promoțional arată că pictogramele diverselor aplicații precum SF Express, Lychee, Bilibili și multe altele apar pe ecran pentru acces direct. Ca soluție de serviciu cloud inteligent pentru mașini, Huawei HS for Cars va continua să ofere tuturor o experiență de călătorie de înaltă calitate cu ajutorul unui ecosistem de aplicații bogat de la Huawei Cloud.

Conform informațiilor, noul Mercedes Benz S Class din 2021 vine cu modele – S400L, S450L și S500L. Ecranul central de control are un ecran OLED de 12,8 inci cu o rezoluție de 1888 × 1728. Vehiculul are, de asemenea, asistent vocal și funcții de upgrade la distanță OTA.

The post Huawei HMS for Car vor fi lansate pe Mercedes Benz 2021 S Class și ar putea fi o soluția la Android Auto pentru Huawei appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.