Ce se întâmplă dacă nu accepți noile schimbări ale politicii de confidențialitate WhatsApp


februarie 23 08:17 2021

Stire IT din Comunicatii: Ce se întâmplă dacă nu accepți noile schimbări ale politicii de confidențialitate WhatsApp

WhatsApp a detaliat ce se va întâmpla cu utilizatorii care nu acceptă noua sa politică de confidențialitate într-un FAQ pe site-ul său web. Începând cu 15 mai, funcționalitatea sa va deveni mai limitată, iar utilizatorii nu vor mai putea trimite sau citi mesaje din aplicație. Aceștia vor putea primi în continuare apeluri și notificări, dar acest lucru va fi posibil doar pentru o „perioadă scurtă de timp”. Vorbind cu TechCrunch, compania a confirmat că această perioadă va dura câteva săptămâni.

Noua politică de confidențialitate a fost controversată în rândul unora dintre utilizatori, care își fac griji că îi permite WhatsApp să-și partajeze mesajele private cu compania-mamă Facebook. Cu toate acestea, mesajele între indivizi pe WhatsApp sunt criptate de la un capăt la altul, astfel încât numai destinatarii lor își pot vedea conținutul. Noua politică de confidențialitate se referă la mesajele trimise către companii, care pot fi stocate pe serverele Facebook și ale căror date pot fi utilizate pentru publicitate. WhatsApp a împărtășit câteva informații personale, cum ar fi numerele de telefon, cu Facebook din 2016.

WhatsApp a anunțat că va întârzia introducerea noii politici de confidențialitate, care trebuia inițial să intre în vigoare pe 8 februarie. Săptămâna trecută, WhatsApp a subliniat modul în care ar explica noua politică de confidențialitate utilizatorilor săi, printr-un banner în interiorul aplicației cu explicația sa despre noua politică.

Serviciul de mesagerie deținut de Facebook spune că nu va șterge niciun cont care nu a acceptat noile condiții pe 15 mai și că utilizatorii vor putea accepta în continuare noua politică de confidențialitate după acea dată. Cu toate acestea, avertizează că, în general, șterge conturile după ce acestea sunt inactive timp de 120 de zile.

The post Ce se întâmplă dacă nu accepți noile schimbări ale politicii de confidențialitate WhatsApp appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.