Xiaomi: S-a lansat smartwatch-ul Mi Watch Lite, disponibil în România


ianuarie 23 13:36 2021

Stire IT din Comunicatii: Xiaomi: S-a lansat smartwatch-ul Mi Watch Lite, disponibil în România

Xiaomi anunță lansarea ceasului său inteligent, Mi Watch Lite, în Romania. Smartwatch-ul este versatil, datorită celor peste 120 de watch faces, dar și funcției de personalizare a temei de afișaj.

Mi Watch Lite are trei variante de culoare pentru carcasă și cinci tipuri diferite de curele, astfel adaptându-se oricărui stil. Acesta este dotat cu un ecran color TFT de 1.4” care se ajustează automat la lumină.

Datorită celor 11 moduri de sport, utilizatorii au posibilitatea să își monitorizeze mișcarea în timp real și să își seteze obiectivele de antrenament pentru a-și îmbunătăți rezultatele. Mi Watch Lite poate măsura fluctuațiile de ritm cardiac și oferă o imagine clară a eficacității antrenamentelor.

Smartwatch-ul monitorizează bătăile inimii timp de 24 de ore, somnul dar și respirația pentru care oferă date pe termen lung. Câteva dintre funcțiile ce îl diferențiază sunt reprezentate de monitorizarea caloriilor arse, a pașilor, afișarea apelurilor, a mesajelor și a notificărilor din aplicații.

Mi Watch Lite este deja disponibil pe piața din România, la prețul promoțional de 239,99 lei, pe mi-home.ro

The post Xiaomi: S-a lansat smartwatch-ul Mi Watch Lite, disponibil în România appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.