Toate modele iPhone 13 ar putea adopta stabilizarea optică disponibilă acum doar pe iPhone 12 Pro Max


ianuarie 22 21:12 2021

Stire IT din Comunicatii: Toate modele iPhone 13 ar putea adopta stabilizarea optică disponibilă acum doar pe iPhone 12 Pro Max

Următoarea generație iPhone ar putea adopta tehnologia camerei de pe iPhone 12 Pro Max pentru a o aplica pe întreaga serie, conform unui raport al DigiTimes.

Tehnologia camerei dispozitivului iPhone 12 Pro Max este stabilizarea optică prin tehnologia “sensor shift”, aceasta fiind disponibilă doar pe varianta mai scumpă și mai mare din seria iPhone 12. Cu toate acestea, dacă raportul de la DigiTimes este adevărat, atunci ar putea fi aplicat întregii serii iPhone 13, ceea ce este o veste bună, deoarece poți beneficia de aceeași cameră și pe modelul de bază, care este mai accesibil la preț.

iPhone 13 va aduce o tehnologie de stabilizare foto/video avansată, sensor-shift, pe care o deține doar iPhone 12 Pro Max, în acest moment. Fiecare model de iPhone 12 are o configurație de cameră ușor diferită de celălalt, cel mai mare și mai scump, iPhone 12 Pro Max, având cea mai bună tehnologie a camerei.

The post Toate modele iPhone 13 ar putea adopta stabilizarea optică disponibilă acum doar pe iPhone 12 Pro Max appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.