Samsung: Vicepreședintele companiei a fost retrimis în închisoare pentru luare de mită


ianuarie 19 17:43 2021

Stire IT din Comunicatii: Samsung: Vicepreședintele companiei a fost retrimis în închisoare pentru luare de mită

Vicepreședintele Samsung, Jay Y. Lee a fost condamnat la 30 de luni de închisoare pentru acuzații de luare de mită, un eșec dramatic pentru compania sud-coreeană de electronice.

Acesta a fost condamnat și închis in 2017, pentru mituirea unui asociat al fostului preşedinte Park Geun-hye. După ce a executat un an de închisoare, a fost eliberat în februarie 2018 datorită reducerii la jumătate a mandatului inițial de cinci ani. Curtea Supremă a anulat verdictul și a ordonat rejudecarea în 2019, însă pe 18 ianuarie 2021 Jay Y. Lee este retrimis în  închisoare,

Curtea Supremă a confirmat, de asemenea, o pedeapsă de 20 de ani de închisoare pentru Park, săptămâna trecută, invocând acuzații de amploare, în legătură cu răsunătorul scandal de corupție care a dus la destituirea sa în 2017.

În timp ce activitatea zilnică a companiei Samsung este condusă de o armată de manageri, absența lui Lee poate bloca sau complica investițiile mai mari , cât și mișcările strategice pe termen lung. Acțiunile Samsung Electronics au scăzut cu 3,4% după condamnare.

 

The post Samsung: Vicepreședintele companiei a fost retrimis în închisoare pentru luare de mită appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.