Samsung: Următorul Galaxy Watch ar putea monitoriza glicemia


ianuarie 26 00:15 2021

Stire IT din Comunicatii: Samsung: Următorul Galaxy Watch ar putea monitoriza glicemia

Primele zvonuri despre următorul Galaxy Watch dezvăluie faptul că Samsung ar putea include un senzor optic pentru monitorizarea diabetului. Potrivit ETNews din Coreea, Samsung ar putea adăuga o funcție de monitorizare a glicemiei la Galaxy Watch 4 sau Galaxy Watch Active 3.

Noile caracteristici ale smartwatch-ului Samsung ar putea facilita monitorizarea zilnică a nivelului de zahăr din sânge, de către persoanele cu diabet. Tehnologia utilizează un senzor optic pentru a determina statisticile, eliminând necesitatea extragerii de sânge. Este similar cu modul în care, anumite ceasuri inteligente monitorizează oxigenul din sânge.

Citește și: Review Samsung Galaxy Watch 3

Samsung lucrează de ceva timp la tehnici non invazive pentru monitorizarea glicemiei, iar acest lucru ar putea genera creșteri semnificative ale vânzărilor sale de ceasuri inteligente dacă noua caracteristică ajunge pe ceasurile sale Galaxy.

Potrivit ultimelor descoperiri ale CDC, unul din 10 americani are diabet, iar unul din trei, prediabet. ETNews relatează că Samsung va dezvălui trei produse noi la următorul eveniment Unpacked. Nu este clar dacă toate vor include capacitatea de a urmări nivelul glicemiei, dar având în vedere noutatea funcției, ne așteptăm să o vedem pe Samsung Galaxy Watch 3.

The post Samsung: Următorul Galaxy Watch ar putea monitoriza glicemia appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.