S-a lansat Oppo A93 5G și este disponibil pentru precomenzi


ianuarie 15 21:57 2021

Stire IT din Comunicatii: S-a lansat Oppo A93 5G și este disponibil pentru precomenzi

Astăzi s-a lansat varianta 5G a smartphone-ului Oppo A93. Acesta aduce in plus un ecran generos, baterie mare și cameră triplă, cele 3 fiind aliniate vertical in colțul din stânga sus, acestea fiind o combinație de senzori primari macro de 2MP și senzori monocromi de 2MP de 48MP. Dacă la varianta anterioară a acestui telefon, camera de selfie era una duală, de data aceasta a fost înlocuită cu una singulară de 8MP.

Oppo A93 5G este alimentat de noul Snapdragon 480 SoC și are două opțiuni de memorie, mai exact  8 GB / 128 GB și 8 GB / 256 GB. De asemenea, vine cu un slot pentru card microSD care permite adăugarea a încă 256 GB de stocare.

Noul smartphone este construit în jurul unui ecran LCD de 6,5″, FullHD + 90Hz care are o rată de eșantionare tactilă de 180Hz. Telefonul vine în trei culori – argintiu, negru și Aurora, cea din urmă fiind cameleon, astfel că își va schimba culoarea in funcție de lumină.

Varianta de 256 GB a modelului A93 5G are un preț de 1.999 CNY (310 USD / 255 €) și este disponibilă pentru precomenzi în China prin intermediul site-ului oficial al companiei, dar prețul modelului de 128 GB este încă necunoscut.

The post S-a lansat Oppo A93 5G și este disponibil pentru precomenzi appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.